Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lamezia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Londra (OTP - LHR)

Udhëtim
2022-06-30
2022-07-07
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Londra (OTP - LHR)

Një mënyrë
2022-06-30
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery