Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Skiathos (OTP - JSI)

Udhëtim
2022-07-07
2022-07-14
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Skiathos (OTP - JSI)

Një mënyrë
2022-07-07
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Skiathos is a small town located in the north of the island of Skiathos. It is a popular tourist destination, thanks to its beautiful beaches and its picturesque architecture. The town is built on a hill, and its narrow streets are lined with white houses with blue shutters. Skiathos is also known for its vibrant nightlife, with a large number of bars and clubs.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.