Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Ibiza (OTP - IBZ)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Ibiza (OTP - IBZ)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Ibiza është një qytet në ishullin e Ibizës, në Spanjë. Qyteti është i njohur për festat e natës dhe plazhet e bukura. Ibiza është një qytet i vjetër me histori të gjatë.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery