Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Malaga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Catania (OTP - CTA)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Catania (OTP - CTA)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Qyteti Catania është një qytet i lashtë në Sicili, Itali. Ajo është e njohur për arkitekturën e saj barokke dhe për festivalin e saj të çuditshëm, "Luci d'artista".

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati