Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Napoli

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Paris (OTP - CDG)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Francë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Paris (OTP - CDG)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Francë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Parisi është një qytet i Francës. Ai u ndërtua në vitin 52 para Krishtit, nga romakët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur, për bulevardet e tij, për muzeun e tij të famshëm dhe për katedralen Notre Dame.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh