Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Bilbao (OTP - BIO)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Bilbao (OTP - BIO)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Bilbao es una ciudad situada en el norte de España. Fue fundada en el siglo XIII y tiene una población de unos 350.000 habitantes. La ciudad es conocida por su industria pesquera y por su puerto.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati