Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka - Bukuresht (LCA - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Qipro - Rumani

Nga EUR 14.99

Larnaka - Bukuresht (LCA - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Qipro - Rumani

Nga EUR 14.99

Larnaka is a city located in the southeast of Cyprus. It is the third largest city on the island and has a population of around 73,000 people. The city is known for its beautiful beaches, its Venetian castle, and its many churches.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter