Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Bruksel (IAS - BRU)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Belgjikë

Nga EUR 14.99

Iasi - Bruksel (IAS - BRU)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Belgjikë

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati