Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Olbia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lamezia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta - Cluj (HER - CLJ)

Udhëtim
2022-08-20
2022-08-27
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Kreta - Cluj (HER - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-20
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci