Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Frankfurt - Bukuresht (FRA - OTP)

Udhëtim
2022-06-30
2022-07-07
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Frankfurt - Bukuresht (FRA - OTP)

Një mënyrë
2022-06-30
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Frankfurt am Main ist eine Großstadt im Bundesland Hessen. Die Stadt ist nach dem Main benannt, einem Fluss, der durch Frankfurt fließt. Frankfurt ist eine bedeutende Finanz- und Handelsstadt in Deutschland. Außerdem ist Frankfurt ein wichtiger Verkehrsknotenpunkt.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.