Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Konstancës - Oradea (CND - OMR)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Konstancës - Oradea (CND - OMR)

Një mënyrë
2022-07-10
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Konstancës është një qytet i vogël në jug të Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e XIV dhe u rrit me ndihmën e turqve, që erdhën në Shqipëri në vitin 1444. Qyteti u bë i njohur për arkitekturën e tij dhe për artin e tij. Konstancës ishte qyteti i parë shqiptar që u bë i njohur në Evropë.

Qyteti i Oradhes ka një histori të gjatë. Ajo fillon me ndërtimin e qytetit nga banorët e lashtë ilirë. Qyteti është ndërtuar në mes të lumit Criș dhe lumit Bega. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për trashëgiminë kulturore.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati