Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Ibiza

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Split

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Malaga (CLJ - AGP)

Udhëtim
2022-08-24
2022-08-31
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj - Malaga (CLJ - AGP)

Një mënyrë
2022-08-24
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Në Malaga ka qenë ekonomia e fortë dhe kultura e pasur. Megjithatë, ajo është bërë një qytet i vogël në shekullin e 15-të. Qyteti është rritur gradualisht, duke u bërë një qendër e rëndësishme ekonomike dhe kulturore.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter