Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris - Bukuresht (CDG - OTP)

Udhëtim
2023-06-10
2023-06-17
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Paris - Bukuresht (CDG - OTP)

Një mënyrë
2023-06-10
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Parisi është një qytet i Francës. Ai u ndërtua në vitin 52 para Krishtit, nga romakët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur, për bulevardet e tij, për muzeun e tij të famshëm dhe për katedralen Notre Dame.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery