Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Frankfurt

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona - Iasi (BCN - IAS)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Barcelona - Iasi (BCN - IAS)

Një mënyrë
2022-07-05
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery