Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau - Bruksel (BCM - BRU)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Belgjikë

Nga EUR 14.99

Bacau - Bruksel (BCM - BRU)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Belgjikë

Nga EUR 14.99

Bashkimi i qytetit të Bacau ka një histori shumë të gjatë. Ai u themelua më 1243 nga banorët e zonës. Qyteti u rëndësishëm në shekullin XVIII, kur u ndërtua Rruga e madhe e Bacau-it, që lidhte qytetin me portin e Brăila-s. Në vitin 1859, Bacau u bë qyteti i parë në Rumani që u emancipua nga sundimi osman. Në vitin 1877, Bacau u bë qyteti i dytë në Rumani që u zgjidh problemi i pronave. Në vitin 1918, qyteti u bë qendër e rezistencës kundër pushtimit austro-hungarez. Në vitin 1940, Bacau u aneksua nga Italia fashiste. Pas luftës, qyteti u kthye në Rumani.

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.