Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Mynihu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga - Cluj (AGP - CLJ)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Malaga - Cluj (AGP - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-06
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Në Malaga ka qenë ekonomia e fortë dhe kultura e pasur. Megjithatë, ajo është bërë një qytet i vogël në shekullin e 15-të. Qyteti është rritur gradualisht, duke u bërë një qendër e rëndësishme ekonomike dhe kulturore.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati