Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos - Bukuresht (ZTH - OTP)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos - Bukuresht (ZTH - OTP)

Një mënyrë
2022-07-08
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci