Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Alicante

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos - Cluj Napoca (ZTH - CLJ)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos - Cluj Napoca (ZTH - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-17
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati