Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bilbao

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia - Cluj (VLC - CLJ)

Udhëtim
2022-07-09
2022-07-16
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Valencia - Cluj (VLC - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-09
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Valencia es një qytet në Spanjë, i cili është i njohur për historinë e tij të pasur dhe bukurinë e tij natyrore. Qyteti është themeluar në vitin 138 p.K. nga romakët dhe ka qenë një nga qytetet më të rëndësishme të Spanjës. Valencia është gjithashtu një qytet i famshëm për festivalet e tij të kulturës, si dhe për gastronominë e tij të pasur. Valencia is a city in Spain, which is known for its rich history and natural beauty. The city was founded in 138 BC by the Romans and has been one of the most important cities in Spain. Valencia is also famous for its cultural festivals, as well as its rich cuisine.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland