Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Skiathos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Reggio Calabria - Torino (REG - TRN)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Reggio Calabria - Torino (REG - TRN)

Një mënyrë
2022-07-10
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati