Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Napoli (OTP - NAP)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Napoli (OTP - NAP)

Një mënyrë
2022-10-12
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Në Napoli ka qenë ekzistojnë qytete të lashta. Megjithatë, ajo u bë e njohur në shekullin e 13-të, kur Mbreti Charles I i Anjou u bë Mbret i Napolit. Napoli ishte qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Qyteti ishte i ndërtuar në bregdetin e Adriatikut, dhe ajo ishte e vendosur mes dy brigjeve, atij të Napolit dhe atij të Sorrentit. Napoli ishte qyteti me arkitekturë të bukur, me katedrale, pallate, shtëpi të mrekullueshme dhe me ujërat e pastër të Detit të Zi. Napoli ishte qyteti me traditat dhe kulturën më të pasur në Itali.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.