Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Liverpool (OTP - LPL)

Udhëtim
2022-10-07
2022-10-14
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Liverpool (OTP - LPL)

Një mënyrë
2022-10-07
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Liverpool është një qytet në Angli, në veri të vendit. Qyteti u themelua në vitin 1207 si një qytet-kështjellë. Liverpooli u bë qytet i madh në shekullin e 19-të, kur u zgjerua me industrinë e përpunimit të mishit dhe të peshkut. Liverpooli është sot qyteti më i populluar në Angli dhe një nga qytetet më të mëdha në Evropë. Liverpool is a city in England, in the north of the country. The city was founded in 1207 as a city-castle. Liverpool became a great city in the 19th century, when it expanded with the meat and fish processing industry. Liverpool is today the most populous city in England and one of the largest cities in Europe.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright