Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dubrovnik

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Hamburg (OTP - HAM)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Hamburg (OTP - HAM)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Die Geschichte der Stadt Hamburg ist sehr lang und interessant. Die ersten Siedler kamen vor mehr als 1000 Jahren nach Hamburg. Damals war die Stadt noch ein kleines Dorf. Im Laufe der Zeit entwickelte sich Hamburg zu einer bedeutenden Handelsstadt. Heute ist Hamburg die zweitgrößte Stadt in Deutschland.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.