Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Firenze (OTP - FLR)

Udhëtim
2023-06-10
2023-06-17
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Firenze (OTP - FLR)

Një mënyrë
2023-06-10
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Në qytetin e Firencës, historia është e gjatë dhe e pasur. Ky qytet ka qenë i njohur për artin, kulturën dhe arkitekturën e tij të pasur. Gjatë shekujve, ai është bërë qendër e kulturës dhe e artit në Itali.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati