Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Barcelona (OTP - BCN)

Udhëtim
2022-08-14
2022-08-21
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Barcelona (OTP - BCN)

Një mënyrë
2022-08-14
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci