Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Athina (OTP - ATH)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Athina (OTP - ATH)

Një mënyrë
2022-10-12
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Athina is the capital and largest city of Greece. It is located in the Attica region on the Saronic Gulf, and has a population of 664,046 (in 2011). The city is renowned for its historical and cultural heritage, and its archaeological and architectural landmarks.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh