Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Stokholm

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Porto - Bukuresht (OPO - OTP)

Udhëtim
2023-06-02
2023-06-09
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Porto - Bukuresht (OPO - OTP)

Një mënyrë
2023-06-02
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Porto është një qytet në Portugali. Qyteti është themeluar në vitin 308 para Krishtit, dhe është një ndër qytetet më të vjetra në Evropë. Porto është qyteti më i populluar në Portugali dhe ka rreth 1.5 milion banorë.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati