Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Olbia - Bukuresht (OLB - OTP)

Udhëtim
2022-07-07
2022-07-14
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Olbia - Bukuresht (OLB - OTP)

Një mënyrë
2022-07-07
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Sotiraq, qyteti Olbia ka qenë një qytet i rëndësishëm i Gaditës. Ai ishte kryeqyteti i ilirëve të Gaditës dhe ishte i vendosur në bregdetin e jugut të Italisë. Qyteti është themeluar në shekullin e VI para Krishtit.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.