Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bilbao

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mynihu - Bukuresht (MUC - OTP)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Mynihu - Bukuresht (MUC - OTP)

Një mënyrë
2022-07-05
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Mynihu është qyteti më i vjetër i Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e III para Krishtit. Mynihu është qyteti më i madh i Shqipërisë dhe ka rreth 350.000 banorë.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery