Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lamezia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra - Bukuresht (LHR - OTP)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Anglia - Rumani

Nga EUR 14.99

Londra - Bukuresht (LHR - OTP)

Një mënyrë
2022-07-08
Anglia - Rumani

Nga EUR 14.99

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati