Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Skiathos - Bukuresht (JSI - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Skiathos - Bukuresht (JSI - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Skiathos is a small town located in the north of the island of Skiathos. It is a popular tourist destination, thanks to its beautiful beaches and its picturesque architecture. The town is built on a hill, and its narrow streets are lined with white houses with blue shutters. Skiathos is also known for its vibrant nightlife, with a large number of bars and clubs.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery