Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Bukuresht (IAS - OTP)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Iasi - Bukuresht (IAS - OTP)

Një mënyrë
2022-08-17
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati