Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Mikonos (IAS - JMK)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Iasi - Mikonos (IAS - JMK)

Një mënyrë
2022-07-08
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Mikonos is a beautiful city located in the Cyclades islands of Greece. It is known for its stunning white-washed houses, crystal clear waters, and amazing nightlife. It is a popular tourist destination and is visited by people from all over the world.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland