Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai - Bukuresht (DWC - OTP)

Udhëtim
2022-05-29
2022-06-05
Emiratet e Bashkuara Arabe - Rumani

Nga EUR 14.99

Dubai - Bukuresht (DWC - OTP)

Një mënyrë
2022-05-29
Emiratet e Bashkuara Arabe - Rumani

Nga EUR 14.99

Dubai është një qytet në Emiratet e Bashkuara Arabe, me një popullsi prej 1.5 milion banorësh. Qyteti u themelua nga sheikhu Muhammad bin Rashid al Maktoum në vitin 1833, dhe fillimisht ishte një fshat i vogël me banorë myslimanë. Në vitin 1971, Dubai u bë kryeqyteti i Emirateve të Bashkuara Arabe. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj moderne, për bukuritë natyrore dhe për shërbimet e larta që ofron.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.