Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Olbia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Bukuresht (CLJ - OTP)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Cluj - Bukuresht (CLJ - OTP)

Një mënyrë
2022-07-04
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter