Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Këln

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj Napoca - Burgas (CLJ - BOJ)

Udhëtim
2022-10-02
2022-10-09
Rumani - Bullgaria

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca - Burgas (CLJ - BOJ)

Një mënyrë
2022-10-02
Rumani - Bullgaria

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Burgas është qyteti më i ri në vend. Ai u themelua në vitin 1878. Burgas është qyteti më i madh në vend dhe ka mbi 350.000 banorë.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland