Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Burgas (CLJ - BOJ)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Bullgaria

Nga EUR 14.99

Cluj - Burgas (CLJ - BOJ)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Bullgaria

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Burgas është qyteti më i ri në vend. Ai u themelua në vitin 1878. Burgas është qyteti më i madh në vend dhe ka mbi 350.000 banorë.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci