Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Olbia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj Napoca - Barcelona (CLJ - BCN)

Udhëtim
2022-07-07
2022-07-14
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca - Barcelona (CLJ - BCN)

Një mënyrë
2022-07-07
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland