Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris - Cluj (CDG - CLJ)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Paris - Cluj (CDG - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-04
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Parisi është një qytet i Francës. Ai u ndërtua në vitin 52 para Krishtit, nga romakët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur, për bulevardet e tij, për muzeun e tij të famshëm dhe për katedralen Notre Dame.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.