Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bilbao

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas - Cluj Napoca (BOJ - CLJ)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Bullgaria - Rumani

Nga EUR 14.99

Burgas - Cluj Napoca (BOJ - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-17
Bullgaria - Rumani

Nga EUR 14.99

Burgas është qyteti më i ri në vend. Ai u themelua në vitin 1878. Burgas është qyteti më i madh në vend dhe ka mbi 350.000 banorë.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery