Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bilbao - Bukuresht (BIO - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bilbao - Bukuresht (BIO - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bilbao es una ciudad situada en el norte de España. Fue fundada en el siglo XIII y tiene una población de unos 350.000 habitantes. La ciudad es conocida por su industria pesquera y por su puerto.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh