Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubrovnik

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Alghero - Torino (AHO - TRN)

Udhëtim
2022-08-13
2022-08-20
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Alghero - Torino (AHO - TRN)

Një mënyrë
2022-08-13
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.