Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga - Cluj Napoca (AGP - CLJ)

Udhëtim
2023-06-02
2023-06-09
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Malaga - Cluj Napoca (AGP - CLJ)

Një mënyrë
2023-06-02
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Në Malaga ka qenë ekonomia e fortë dhe kultura e pasur. Megjithatë, ajo është bërë një qytet i vogël në shekullin e 15-të. Qyteti është rritur gradualisht, duke u bërë një qendër e rëndësishme ekonomike dhe kulturore.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery