Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia - Bukuresht (VLC - OTP)

Udhëtim
2022-08-18
2022-08-25
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Valencia - Bukuresht (VLC - OTP)

Një mënyrë
2022-08-18
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Valencia es një qytet në Spanjë, i cili është i njohur për historinë e tij të pasur dhe bukurinë e tij natyrore. Qyteti është themeluar në vitin 138 p.K. nga romakët dhe ka qenë një nga qytetet më të rëndësishme të Spanjës. Valencia është gjithashtu një qytet i famshëm për festivalet e tij të kulturës, si dhe për gastronominë e tij të pasur. Valencia is a city in Spain, which is known for its rich history and natural beauty. The city was founded in 138 BC by the Romans and has been one of the most important cities in Spain. Valencia is also famous for its cultural festivals, as well as its rich cuisine.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright