Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Frankfurt

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife - Bukuresht (TFS - OTP)

Udhëtim
2022-08-13
2022-08-20
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Tenerife - Bukuresht (TFS - OTP)

Një mënyrë
2022-08-13
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Tenerife është një qytet në Spanjë, në ishullin e Tenerifes. Qyteti është i njohur për plazhet e bukura, klimën e përshtatshme dhe natyrën e pasur. Tenerife është edhe qyteti më i madh në ishullin e Tenerifes dhe qyteti më i populluar në Spanjë pas Madridit dhe Barcelonës.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.