Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Tel Aviv (OTP - TLV)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Izrael

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Tel Aviv (OTP - TLV)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Izrael

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Tel Aviv was founded in 1909 by a group of Jewish immigrants from Russia. They named the city after the ancient port city of Tel Aviv in Israel. The city grew quickly and became a major center of Jewish culture and politics. Tel Aviv was the site of the first Hebrew university and the first Israeli parliament. The city also became a major center of commerce and industry. Today, Tel Aviv is a major tourist destination and a center of Israeli culture and politics.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright