Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Santorini (OTP - JTR)

Udhëtim
2022-08-24
2022-08-31
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Santorini (OTP - JTR)

Një mënyrë
2022-08-24
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Santorini is a Greek island located in the Aegean Sea. It is located about 120 km (75 mi) southeast of Athens, and about 25 km (16 mi) from the coast of Crete. It is the largest island of a small, circular archipelago which bears the same name and is the remnant of a volcanic caldera. The municipality of Santorini includes the inhabited islands of Santorini and Therasia and the uninhabited islands of Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi, and Christiana. The total land area is 90.623 km2 (35.077 sq mi).

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter