Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oporto

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Fira (OTP - JTR)

Udhëtim
2022-08-23
2022-08-30
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Fira (OTP - JTR)

Një mënyrë
2022-08-23
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Santorini is a Greek island located in the Aegean Sea. It is located about 120 km (75 mi) southeast of Athens, and about 25 km (16 mi) from the coast of Crete. It is the largest island of a small, circular archipelago which bears the same name and is the remnant of a volcanic caldera. The municipality of Santorini includes the inhabited islands of Santorini and Therasia and the uninhabited islands of Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi, and Christiana. The total land area is 90.623 km2 (35.077 sq mi).

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery