Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Mikonos (OTP - JMK)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Mikonos (OTP - JMK)

Një mënyrë
2022-10-12
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Mikonos is a beautiful city located in the Cyclades islands of Greece. It is known for its stunning white-washed houses, crystal clear waters, and amazing nightlife. It is a popular tourist destination and is visited by people from all over the world.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.