Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubrovnik

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Madeira (OTP - FNC)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Portugali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Madeira (OTP - FNC)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Portugali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Qyteti Madeira ka një histori të gjatë. Ai u themelua në vitin 1419 nga një komandant i shtetit të Portugalisë, Gil Eanes. Qyteti ishte i destinuar për të shërbyer si një port i rëndësishëm për tregtin mes Portugalisë dhe Afrikës. Megjithatë, ai u bë i njohur në botë për bukurinë e tij natyrore dhe për arkitekturën e veçantë.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.